Kaat Van den Branden

't Eediets

Een paar woordjes uitleg

Welkom bij ’t Eediets – Keramiek Kaat Van den Branden

Als kind was ik al geboeid door bloemen, ik had een eigen bloementuintje waarin ik me kon uitleven. Deze passie bleef bestaan, ik volg nu cursussen bloemschikken en versier ons huis met bloemen uit onze tuin.

Ik ging ook creatief aan de slag met alle knutselboeken die ik kreeg. Klei was mijn favoriete materiaal. Met je handen kan je alles vormen wat je maar wil.

’t Eediets

Op mijn 20 ste volgde ik met enkele vriendinnen een cursus keramiek in Sint-Niklaas. Bij één van mijn ”kunstwerken” zei Tinne ja het ‘t eed iets” Kaat. Wat ze daar juist mee bedoelde wist ik niet maar onbewust was toen al deze website geboren.

Ik volg nu les aan de kunstacademie van Turnhout. Klei gaat nooit vervelen, het blijft boeien, je ontdekt altijd iets nieuws!

In mijn hoofd is er langzaam iets gaan broeien. Mocht ik het  werken met klei en bloemen kunnen combineren, dat zou geweldig zijn!

Keramiek voor alle seizoenen

Mijn website over keramiek is opgevat als een tocht doorheen de seizoenen. In elk seizoen valt er iets te gebeuren waar je blij van wordt, waarvan je met volle teugen van kan genieten. Ga maar ontdekken wat je onder elk seizoen kan terugvinden.

Veel plezier bij je ontdekkingstocht.

Kaat Van den Branden. ’t Eediets Keramiek en workshops, Malle.

Kaat Van den Branden - 't Eediets